Набридла проблема, постійно рвуться шкарпетки на пальцях?

Набридла проблема, постійно рвуться шкарпетки на пальцях?
V&T Socks Набридла проблема, постійно рвуться шкарпетки на пальцях?
Набридла проблема, постійно рвуться шкарпетки на пальцях?
Набридла проблема, постійно рвуться шкарпетки на пальцях?-31
12/03/2019

Часто буває, тільки нову пару одягнеш, йдеш в гості, роззуваєшся, а там не приємний сюрприз.

 

Таке може статись з кількох причин.

 

Причина, про яку ми всі іноді забуваємо взимку та навесні – це відсутність педикюру. Культура манікюру та педикюру дійшла не тільки до жінок, а й до чоловіків, але і ті і інші взимку нехтують простими правилами гігієни, та забувають про свої ніжки, а це часто приводить до псування шкарпеток.

 

Також однією з причин, чому так швидко рвуться ваші шкарпетки є взуття. Тісне взуття, або навпаки занадто вільне збільшує тертя. Тому обрати зручну пару, що вас повністю задовольняє за розміром важливо не лише для ваших ніжок, а й для витривалості ваших шкарпеток.

 

Але найголовніша причина – уважно вивчайте склад та еластичність шкарпеток.

 

Ми часто вважаємо, що якщо шкарпетки повністю натуральні та містять 100% бавовни, то вони найякісніші та будуть гарно «носитись». Але це не зовсім вірне твердження. Додавання синтетичного волокна, в невеликій кількості, дає свої плюси, такі як міцність та еластичність, що додає шкарпеткам довговічності та витривалості.

 

Повністю синтетичний склад у шкарпетках, також не рідкість. Але синтетика буває різною і сучасні шкарпетки для професійного зайняття спортом виготовляють саме з високоякісного синтетичного волокна. Але повернемось до бавовни.

 

Бавовняні шкарпетки найбільш універсальні та відносно не дорогі. Саме тому їх рекомендують для щоденного носіння. Важливо, щоб бавовняні шкарпетки не натирали мисок та п’ятку і були зручними для вас, тому звертайте увагу на розмір шкарпеток, що ви купуєте, адже занадто великі шкарпетки будуть сповзати, а маленькі – швидко зносяться на великому пальці.

 

Але більш практичними все ж таки є шкарпетки з бамбукового волокна. Корисні властивості бамбуку зробили цей матеріал унікальним для виготовлення шкарпеток. В першу чергу слід відмітити антибактеріальні властивості бамбука, адже саме шкарпетки – це та частина одягу, що в першу чергу зустрічається з брудом та потом.

 

Ваша ніжка у таких шкарпетках не буде переохолоджуватись та пітніти, це також дозволяє виключити появу неприємного запаху при тривалому носінні.

 

За властивостями бамбук набагато більш витриваліший, ніж бавовна, тому гарно підходить і для спортсменів. Особливо при зайняттях спортом, де головне навантаження та тертя йде на стопу. Матеріал не буде подразнювати шкіру та не залишить мозолів.

 

В склад до бамбуку також додають еластан та поліамід, що додає пружності волокнам та підвищує термін експлуатації.

 

Отож слідкуйте за своїми ніжками та обирайте зручні шкарпетки. Доречі, спортивні шкарпетки з бамбуку вже є у нас на сайті.

A new version of this app is available. Click here to update.